Dessa ägg bakas i ugn och ligger i en god skinkskål. Det hela är mycket enkelt – smörj en liten form med samkör, klä den med skinka och knäck i ägg, jag hade två st
Varva äggochtomat på severingsfat. Skiva stora fina tomater i skivor. Hon har varit väldigt mycket i Frankrike och hennes dotter, min kusin är halvfransk (och dessutom gift med en fransman)
Fin hacka tomaternaoch hacka äggenlägg i en skål. Koka äggenoch spola dem kalla. Salta och peppra ordentligt, tänk på att vitpeppar kan bli väldigt starkt så smaka mellan du kryddar
Lägg på strimlad basilika (eller torkad) och sedan strimlade soltorkade tomater. Börja med att lägga snuret runt rullen och göra en knut i ena änden, flytta sedan tråden framåt längs rullen några cm, vira snöret runt rullen ochlägg omlott så att det bildas ett kryss typ
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomateroch strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Lägg skivor av rökt skinka på köttet och bred ut röran och rulla ihop. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.