Ädelostsås är gott. Med bacon blir det ännu godare och med blomkålsbuketter matigt. Den här såsen är perfekt att blanda med pasta så att det blir riktigt krämigt
Möter upp min parhäst Victoria så har vi två dygn med möten och jobb framför oss. Vi hade det till sous vide Rostas i lördags tillsammans med ugnsrostad palsternacka / rödbeta
Smaka av ädelostsåsenmed svartpeppar samt ev. Koka upp grädden i en kastrull och smula ner ädelosten. Vispa runt lite så att osten smälter ut i grädden
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
Servera med parmesan. Skär sparrisen i ca 2 cm långa bitar. Lägg knopparna åt sidan. Koka sparrisen i lättsaltat vatten tills den är nätt och jämt mjuk, ca 5 min
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
Lax och ädelostsåsHär kommer en krämig och smakrik ädelostsås som passar väldigt bra ihop med lax. Skär osten i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med 2 dl grädde
Servera med bröd och sallad. Koka pastan enlig anvisningarna på förpackningen. Värm såsen i en kastrull. Smula ner ädelosten och låt den smälta under omrörning
Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.