Ädelostsås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 1/2 dl matgrädde
  • 121/2 dl creame fraiche
  • 12 st kvibille ädelostar (fetthalt efter egen smak)
  • 1 Ostronsås
  • 1 Salt
  • 1 Vitpeppar
  • 12 1/2 dl matgrädde 21/2 dl creame fraiche 2 st kvibille ädelostar (fetthalt efter egen smak) Ostronsås Salt VitpepparHäll grädden i en kastrull och värm upp, smula ner ostarna och rör runt tills osten har smält ,häll på cream fraichen och tillsätt vitpeppar och även lite salt. Ta nu och häll i lite ostronsås till rätt sälta uppstår ca: 1-2 msk beroende på smak. Gör ett uppkok,klart!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.