Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Vispa vaniljsåsen hårt. Ta upp gelatinbladen och smält dem i citronsaften i en liten kastrull på svag värme
När jag lade fram att vi skulle få spenatsoppa en dag denna veckan, rynkades det lite på näsan. Men den här soppan fick en liten tvist och blev supergod
Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med olja, tills den är mjuk. Tillsätt quornfärsen, kryddmix, vatten och tacosås, och låt puttra i ca 15 minuter
Imorgon är det punschrullens dag. För en tid sedan bakade jag sockerfria dammsugare/punschrullar, så jag tänkte att det är ett utmärkt tillfälle att dela med mig av receptet nu
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Sallad. Skala rödbetorna och skär i klyftor. Lägg dem på en plåt och tillsätt timjan, olja samt salt och peppar efter smak
Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur dem. Ställ tomaterna upp och ner att rinna av. Sila bort överflödig fruktsaft ur "urgröpet" och hacka det som blir kvar
Låt kikärterna rinna av. Skala och hacka löken. Mixa kikärterna till ett fint hack i matberedaren. Blanda i lök, vitlök, morot, ägg, ströbröd och kryddor