En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Pajdeg. Garnera pajen och servera den med gott bröd och en sallad
Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna. Väljer man att göra den med en pajdeg av kikärtor så är den dessutom ett riktigt nyttigt val
Häll blandningen i pajskalet. Lägg folie över ytan mot slutet om pajen fått tillräckligt med färg. Blanda quinoa, mandelmjöl, potatismjöl, smör och ägg till en pajdeg och tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm diameter. 2 Förgrädda pajskalet 15 min i ugnen
Servera pajen med en sallad. Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, ca 22 cm i diameter. Nagga pajdegen och grädda pajskalet ca 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter tills pajen får fin färg och äggstanningen blivit fast i konsistensen
Låt pajskalet kallna. Lägg i pajskalet och garnera med kräftstjärtar, avokado, rom, dill och citron. Tryck ut i en pajform och låt stå kallt i 30 minuter
Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt