5 dl mjölk4 dl riven ostSalt och pepparItaliensk salladskryddaHacka upp kyckling, lök, purjo, mozzarella och tomat blanda allt på en plåt med bakplåtspapper
Italiensk lasagne när den är som bäst, krämig, smakrik och fylld av härlig ost och köttfärssås. En riktigt god italiensk lasagne fylld med krämig ost och en härligt smakrik köttfärssås
Läget just nu. Söndag i Luleå med spöregn och 4 plusgrader. Jag är sjuk för hundrade gånger denna vår. Körde backträning och lite utegym med familjen i fredags, första gången efter ännu ett sjukuppehåll på 2 veckor
Pajdeg. Platta ut degen i en stor pajform. Lägg fyllningen i pajformen. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Italiensk salami med peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Denna paj kom till när vi stod och gnuggade geniknölarna och tittade in i kylskåpet på utbudet av rester
Pajdeg. Stick hål i botten av pajskalet. Pajdeg. Vispa ägg, mjölk, crème fraiche tomat, havssalt och svartpeppar och häl ovanpå grönsakerna i pajskalet
Förutom denna italienskapaj så gjorde jag en morotspaj som jag ofta gör. Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.