Frasig filodegspaj med spenat och fetaost. Istället för att göra egen deg, som man gör när man lagar pite, så har jag gjort det enkelt för mig själv och använt färdigköpt filodeg
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
En härlig lördag med sol och som vanligt några promenader, en stund på altanen blev det också. Det är en härlig tid som vi har framför oss, hoppas på mycket sol och värme
Smakrik och god paj som passar till kött och kyckling eller precis som den är. Skölj grönsakerna och dela sedan broccolin i små buketter och tärna paprikan
Lägg till sist på rödbets- och chevréknyterna. Kombinationen rödbetor och chevéost är oslagbar och när vi grillade så gjorde jag knyten med rödbetor och chevéost i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.