1Bryn kycklingen i 1 matsked rapsolja under några minuter i en wokpanna eller stor teflonpanna. 1Lägg i nudlarna woken (om nudlarna har klibbat ihop sig, skölj igen under kranen, häll över fisksåsen och sesamoljan
Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
Hetta upp en wok. Häll i lite olja och låt woken bli het. Woka lite kött i taget. Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten
De ville ha kycklingwok med mycket grönsaker. Fast jag hade nog kunnat ha ännu mer grönsaker - om jag hade orkat hacka, skära, strimla och steka/woka allt
Man borde woka oftare, det är ju bara att slänga i det man hittar i kylen och snabbt går det också. Med en god sås kan det knappast bli bättre =) Woken kan man variera hur mycket som hällst
Servera med kycklingwoken med ris. Woka kycklingen i en het wok i oljan ca 5 minuter. Tillsätt grönsakerna och fortsätt att woka ca 5 minuter. 500 g Wokmix Fryst
Jag älskar wokad mat. Oftast blir det ju dock inte alls lika när man wokar hemma som om man köper wok, men idag blev det i alla fall jättegott även hemma =) Dessutom gör cashewnötterna att maträtten lyfter till en helt annan nivå
Hittade då en wokpanna jag inte använt på mycket länge. Han googlade på märket på pannan och upptäckte att det inte alls var någon skit vi hade, utan en riktigt bra wokpanna