Lammstek. Putsa bort synliga hinnor från stekens utsida. Stick hål in i steken med en liten skalkniv. Skala och dela vitlöksklyftorna och tryck in dem i hålen i steken
Skala och skiva löken tunt och bryn också den i matfettet i stekpannan. I riktig kinesisk matlagning använder man en s k wokpanna att tillaga dessa snabblagade rätter i
eller 1-2 dl rött matlagningsvin. Om du vill använda skyn till sås är det viktigt att välja en ugnssäker form som har ungefär samma storlek som köttbiten annars kommer all köttsaft dunsta bort
Rör ner tomatpuré, salt, timjan och basilika. välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (inehåller soja)
Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. I helgen hade vi gäster på besök och jag var så himla sugen på kinamat så det fick bli det till middag här hemma