750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
Lax och vitlök är ämnade för varandra helt enkel. Såsen kommer att passa väldigt bra till andra sorters fisk också och maträtten kan serveras både till vardag och fest
Hittadelaxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Fisk och Skaldjur,. Tilllaxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tidenlaxen steks
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Jag var helt enkelt inte sugen på det, så istället blev det lax. I söndags var det ju våffeldagen. Det här är verkligen ett riktigt hett tips på riktigt god lax så missa nu inte detta
Här kommer ett riktigtsmarrigt recept till er på en krämiglaxsåsni kan ha till pastan. Som pasta tog jag bönpasta tillmig själv, men resten utav familjen åt vanligtagliatelletill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.