200 g smör, rumstempererat (om osaltat öka mängden salt i receptet något). Tillsätt detta efter första jäsningen1 tsk salt 500 g vetemjöl special (ca 8 dl) 200 g smör, rumstempererat (om osaltat öka mängden salt i receptet något)
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Busenkel och god ”bjudgratäng” med fläskfilé och sabal oelek. Till detta serverades potatisrosor. Den här gången såg jag till att fylla muffinsformen ordentligt med potatis (potatisen säckar ihop sig under tillagningen och för att få en vacker ros – då gäller det att formen är rejält fylld)
Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Styrkan går ju att justera efter smak och tycke, rätt hot (och gott) om man följer receptet så smaka er fram
Recept. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak