Skär kasslern i fina strimlor. Lägg de frästa kasslerstrimlorna i såsen och låt allt bli genomvarmt. 400 g kassler. Värm oljan i en gryta och fräs löken på inte alltför stark värme, 3-5 min. Koka upp alltsammans under omrörning och låt sjuda på svag värme under lock, ca 10 min. 400 g kassler
Häll på vatten och buljongtärning. Häll på grädde och chilisås. 500 g kassler1-2 gula lökar2 dl vatten1 köttbuljongtärning3 dl gädde1/2 dl chilisåssalt, pepparStrimla kassler och hacka lök. 500 g kassler
Servera kasslerskivorna med sommarsalladen och bröd. Skär kasslern i tjocka skivor och värm dem på grillen eller i grillpanna ca 30 sec på varje sida. 1/2 påse (600 g) djupfrysta haricots verts. 500 g kassler
Den bjöds han på. Lägg köttbitarna ovanpå och strö osten över. Fläskfilé pårisbädd 6 portioner kokt ris (inte jasminris)4 dl gräddesalt och vitpeppar 1-2 fläskfiléersalt och vitpepparolja eller smör 2-3 dl riven ost Skär filéerna i 1 cm tjocka skivor, banka till dem med handen lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.