Crostini med lufttorkad skinka
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ baguette
  • 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
  • 1 flingsalt
  • 1 svartpeppar
  • 11 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
  • 14 färska fikon
  • 14 skivor lufttorkad skinka
  • 150 g rucola
  • 11 msk crema balsamico
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ½ baguette 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv flingsalt svartpeppar 1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater 4 färska fikon 4 skivor lufttorkad skinka 50 g rucola 1 msk crema balsamicoSätt ugnen på 225°.
  • 1 Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor. Pensla med smör-&rapsolja och strö över salt och peppar. Rosta skivorna i ugnen tills de fått fin färg.
  • 1 Bred crème fraiche på brödskivorna. Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna.
  • 1 Strö över rucola och ringla över dressing.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.