Gnid in kycklingen i den heta blandningen och låt stå medan du gör ostsåsen. Stek kycklingen i en stekpanna till den fått lite färg på ytan, någon minut per sida räcker
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsfast form. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt innan. Dela upp kycklingfileerna i skivor men låt dem ligga kvar i såsen
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Kycklinglårfilé , tycker jag är mycket saftigare och mer smakrik än vanlig kycklingfilé. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål eller en plastpåse tillsammans med den kyckling du vill marinera
Skär kycklingköttet i mindre bitar och vänd dem i en blandning av salt och potatismjöl. Fräs bitarna i smör på medelvärme i ett par omgångar tills kycklingen fått lite färg och är genomstekt
Kyckling i kokos och ajvarsås. Putsa kycklingfileerna och skär de i strimlor. Skiva svampen, finhacka löken och vitlök, fräs det sedan tillsammans med kycklingen i matfett
Skeda rikligt med chimichurri över kycklingen vid servering. 600 g kycklinglårfilé. Låt kycklingen dra i 15 minuter. Till servering 1 Grilla eller stek kycklingen tills den fått fin färg. Använd gärna stektermometer, kycklingen är perfekt vid 70°. 2 Grilla limehalvorna och servera till kycklingen
Rör ihop grädde, puré, ajvar och oregano och häll över kycklingen. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 600 k kycklingfilé