Skär kycklingbitarna i munsbitar salta och peppra bitarna och fräs i lite olivolja i omgångar. ENKEL & RÖD GRYTA 4-6 port 3 stora kycklingfiléer 1 liten gul lök 1 tsk salvia 1 tsk dragon 1 kyckling fond du chefpuck 2 dl vatten 2 burkar krossade tomater, bra kvalité svartpeppar salt olivolja vatten/vin 1. 3 stora kycklingfiléer. 1 kyckling fond du chef
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Jag hade dessutom köpt fin kyckling från trakten med skinnet på. Jag steker kycklingen med skinnet ned tills den fått fin färg och lägger över den i en ugnsform
Här kommer ett gott recept på kycklingpaj. Det är ju allmänt känt att det ska vara kyckling på fredag, i alla fall om man ska tro vad som sägs i reklamen
4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar. 4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar
Igår lagade jag en jättegod kycklingrätt och tro mig, den är faktiskt superenkel. När det är klart så skär du snitt i kycklingen som du sen fyller med spenat- & ricottablandningen
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
800 gram kycklingfiléer. Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer
Skär kycklingen i bitar och stek i olja. 400 g kycklingfilé. Häll tillbaka kycklingen i pannan och häll ner en 1/2 flaska av såsen. 4 port 400 g kycklingfilé