Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Det blev väldigt lyckat ihop medkyckling, dragon ochcitronsmak. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Som ni alla säkert vet så är det är lätt hänt att kyckling blir torr, men i denna rätten så slipper man det och får istället riktigt saftig och mör kyckling
Bred på dijonsenap på varje skiva, fyll sedan med skinka och ost. På tre olika tallrikar lägg vetemjöl blandat med salt & peppar, ägg som vispats upp lite lätt samt ströbröd
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.