Lägg potatisskivorna omlott ovanpå laxbitarna, som taktegel eller fiskfjäll. Sätt ugnen på 200°. Skär laxen i fyra portionsbitar och krydda med salt och peppar
Vilket väder vi har. Helt underbart. Kan det inte bara få fortsätta så här nu…. När det är så här vårligt ute så ändrar jag matstil lite, till lite mer buffétänk
Kassler Puttanesca. Hej och godkväll. Även idag lider dagen, och veckan, mot sitt slut när jag till sist kommer till skott med att sätta mig vid datorn en stund
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter
Tillsätt paprika och zucchini och låt koka ytterligare knappt 5 minuter, innan det är dags att lägga ned ärtor och laxbitar att sjuda ungefär 4 - 5 minuter till, tills fisken är genomkokt