Först ut är detta glutenfria bröd. Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Baka bröden i mitten utav ugnen och sänk temperaturen till 230 grader när brödet åker in, baka i cirka 25 minuter
Äntligen är det fettisdag, och tillåtet att äta semlor. Jaja, jag vet att somliga av er har ätit semlor dagligen sedan de uppenbarade sig på caféer och bagerier så snart juldagarna var överstökade, men det tycker jag är lite fuskigt
25 g jäst75 g mjölkfritt margarin2 1/2 dl havredryck1 ägg1 msk fiberhusk1/2 tsk hjorthornsalt1 nypa salt1 dl vit sirap (eller strösocker)8 dl glutenfri fin mixSmält margarinet och häll i mjölken, låt bli fingervarmt
Det här receptet hittade jag hos Fullkorns Fia - så mycket bättre än det man köper. 3 dl rismjöl2 dl bovetemjöl1 dl majsmjöl1 dl majsstärkelse1 msk fiberhusk
Snitta och strö lite mjöl över brödet och ställ in långt ner i ugnen i ca 60 min. 30 min Snitta och strö lite mjöl över brödet och ställ in långt ner i ugnen i ca
Kopp ifrån Rice. Hej. Zucchini är en grönsak som allt oftare hamnar i vårt kylskåp nuförtiden. Jag brukar använda det till spagetti, eller istället för lasagneplattor och i wook och grytor, men idag hamnade den i ett frall-bak för första gången
Igår gjorde jag ett glutenfrittbröd som blev riktigt lyckat. Glutenfritt. Bröd,. Inspirationen till brödet hittade jag i Nillas bok Baka glutenfritt, men jag gjorde om receptet lite utifrån vad jag hade hemma
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfrittbröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)