Gillar ni att baka, men tycker ändå det är bekvämt att utgå från en färdig glutenfrimjölmix. Föredrar ni eller behöver ni av medicinska skäl äta glutenfritt
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Sätt ugnen på 225°. Smöra en liten långpanna eller form ca 25x 30 cm med 1 msk smör. Mjöla den väl och strö riven ost i botten och så att sidorna täcks väl
Komplettera sedan mjölerna med Pofiber (fibrer från potatis), Fibrex (fibrer från sockerbeta), psylliumfrön, chiafrön och/eller linfrön för att göra bröden mer närings- och fiberrika
1 tetra kokta kikärtor - 190 g. 1 förpackning Keso - 250 g. 2 msk smält avsvalnat smör - 30 g. 1 tetra kokta kikärtor - 190 g 1 förpackning Keso -. 2 msk smält avsvalnat smör - 30 g Skölj kikärtorna och låt dem rinna av väl i en sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.