Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Tisdag 1 mars 2016. Drömmar är bara drömmar om man inte gör verklighet av dem. Och vill man göra drömmen sann om en tårta som stillar sötsuget ska man definitivt baka denna drömtårta
2/3 dl riven kokos. 2/3 dl riven kokos. Min mamma kom hit med en förpackning svenska jordgubbar och det riktigt kliade i fingrarna för att jag ville baka något smarrigt med dessa (jag fick slåss med Vincent som också gillar jordgubbar, hehe)