Hasselnötstarteletter med hallon- och mascarpone
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hasselnötskräm200 g hasselnötter, med skal, rostade 50 g florsocker (<1 dl) 12 g kakao [2 msk] 1 g vaniljpulver [0,5 tsk] 0,5 krm salt 30 g olja [0,33 dl] 200 g mjölkchoklad
  • 1 Hasselnötstartelett530 g hasselnötskräm, se recept ovan 80 g cornflakes, lätt krossade [7 dl] 12 muffinsformar
  • 1 Mascarponefyllning med hallon500 g mascarpone 60 g florsocker [1 dl] 10 g vaniljsocker [2 tsk] 250 g färska hallon (eller frysta tinade om det inte är säsong)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.