Tårtan bör serveras helst inom ett dygn, den kan sjunka ihop något, men om man vispar grädden tjock och breder ut den i ett täckande lager och är noga med att en blöt fyllning som t
Lägg rulltårtan på fat och dekorera med bär och citronmeliss eller mynta. Smöra ett bakplåtspapper, lägg det i en långpanna med måtten 30x40 cm och strö över kokos
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårtamed vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Min erfarenhet är iofs att folk oftast har med sig fika, det där man hör om folk som bara ”dyker upp” och förväntar sig saker har jag aldrig varit med om, men det kan ju bero på att vi har en vettig bekantskapskrets
Låt svalna innan du senare garnerar tårtanmed dem. (Ett tips är att vända bakplåtspappren om man inte vill riskera få blyerts i tårtan, se bara till att måla tillräckligt starkt så man ser igenom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.