Ingredienser Portioner. 10 1 kg rostbiff 1 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stek köttet i en het stekpanna med vegetabilisk olja i omgångar. Lägg upp en hög biff på varje portion medan köttet fortfarande är varmt, häll på lite dressing och lite rostade sesamfrön
Lägg köttet i marinaden och arbeta in marinaden. Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Sätt i en stektermometer som visar köttets innertemperatur. Från 40 grader börjar proteiner koagulera, köttet blir mindre rött. Från 60 till 70 grader är köttet rosa och saftigt
Blanda pastan med tomatsåsen och ta upp köttfärsmuffinsen ur formarna. 1. Sätt ugnen på 225°. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl, ägg och vatten, rör samman tills färsen håller ihop