1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Corn beefen tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk
Ett recept ur boken Morberg lagar husmanskost av Per Morberg. Köpte ett halvt lamm på en gård utanför Norrtälje för ett tag sen, så passade på att testa detta receptet när vi ändå hade lammstek i frysen
D Det enda som fattades var mina goda egenplockade lingon som jag typiskt nog glömde i Karlsborg. Minns ni receptet på mandelplättar som jag la upp för ett tag sen
Pusslade ihop ett riktigt smarrigt somrigt recept som vi åt till lunch idag. Det blir så mycket lyxigare med hasselbackspotatis, för den som inte har den tiden kan man ju bara ugnsrosta potatisen i skivor med lite salt och smör
Skala och skiva potatis och lök. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna klyftor. Stek potatis och lök i hälften av matfettet i en stekpanna på ganska svag värme