Lapskojs 4 Portioner
patriksvensson
patriksvensson

Lapskojs 4 Portioner

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4.7 3 röster

Ingredienser

  • 10 st potatis(ar), färre om de är  stora
  • 1 burk Corn beef , kött och spad
  • 1 st lagerblad
  • 4 st vitpepparkorn
  • 3 st kryddpepparkorn
  • 1 msk smör
  • För laktosfritt - Använd laktosfritt smör

Beskrivning

    1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Corn beefen tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk.

    2. Tillsätt eventuellt en skvätt vatten om du tycker att det blir för lite vätska efter att potatisen har kokat upp en stund.

    3. Ta bort kryddorna. Lägg i en smörklick. Mosa potatisen och köttet. Smaka av med salt och vitpeppar. Serveras med rödbetor och salt- eller ättiksgurka.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.