Ät den gärna medpotatisgratäng och rödvinssås. Här kommer en fransk lammstek där citron, örter och vitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Stick hål in i steken med en liten skalkniv. Lammstek. Lägg skivorna i en skål med kallt vatten. Häll av vattnet och torka potatisskivorna med hushållspapper
lägga lite med tid och kärlek. fin och saftig bit lammstek av Bulltofta kött. Lägg lammet med purén. fin och mör lammstek, som kommer att smälta i munnen och som ni kan använda
Har man ingen sås tycker jag man ska strunta i potatisen och bara äta lammet med bönorna. Det blev långlagad lammstek igen och den här veckan gjorde jag den i form istället för gryta
Massera in det ordentligt i köttet och bind om allt med ett steksnöre. Potatisgratäng. När den visar önskad innertemperatur tas den ut och viras in i rejält med folie för vilning
• Servera lammstekenmedpotatisgratäng och kokta haricots verts. Ös lammsteken några gånger med. • Förbered potatisgratängen under tiden som lammsteken är i
Servera med klassisk potatisgratäng eller en god sallad. Toppa lammstekenmed några smörklickar. Jag valde att krydda med klassikerna rosmarin, timjan, vitlök och lite citronzest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.