Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. Viktigt att kycklingen är väl upptinad om den varit fryst, annars blir rätten lätt vattnig
Krydda kycklingfilérna med svartpeppar och steck dem hela i en varm steckpanna med smör. 1 kg kycklingfilér. Sätt ugnen på 200 grader och låt kycklingen bli klar i ugnen under cirka 20-30 minuter. 1 kg kycklingfilér
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihop såsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt i ugnen tills kycklingen är färdig
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen