En lättlagad kycklingrättmed smak av vitlök. Häll upp på fat och låt stå medan du gör såsen. Kyckling. Börja med att strimla kycklingen, hacka löken och riv vitlöken
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Så när jag funderade på denna kycklingrättmed grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Låt det koka ihop ett tag medankycklingen steks. Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Tillsätt paprikan, purjon och äpplet och låt det puttra med ett tag
Blanda sedan grädde, bostongurka, senap och ketchup med kryddor. Servera med ris och grönsaker. Nu när skolan är igång så vet jag att korv recept uppskattas av många
Supergod kyckling i krämig sås med soltorkade tomater. Lägg kyckling innerfilerna i en ugnssäker form. Såsen är väldigt smakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.