Kavla ut degen på en träskärbräda och platta sedan ut den i en pajform. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant – här reser den sig ofta och drar ner pajen
Servera pajen med kall vaniljsås, vaniljglass eller det du önskar. Förslag är en rund pajform på 26 cm diameter men större eller mindre funkar också. Baka rabarberpajen i mitten av ugnen tills den fått ljusbrun färg och rabarbern mjuknat, ca 20-25 minuter
Servera pajen med vridna salamiskivor. 1Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter. Plasta pajformen och ställ i kylen, 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. 1Fördela tomaterna i pajskalet tillsammans med mozzarellabollar, oliver, kapris och strimlad salami. Häll över fyllningen och grädda pajen i nedre delen i ugnen, cirka 30 minuter