En gryta med djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen…
Oj oj oj vad det har varit tyst på bloggen. Ja jag har varken haft ork eller lust att skriva, än mindre laga nåt nytt och spännande så det har varit lite tyst här
Kall sås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
En klassiker som aldrig kan bli fel. Inte för inte som den kallas drottningen av fiskrätter. Inte så svår att göra och alldeles sagolikt god tycker jag
Ännu en gång har jag blivit omvänd. Rostbiff har i mitt tycke varit en ganska tråkig charkvara som oftast serveras rakt upp och ner med lite potatissallad
Sätt ugnen på 200 grader. Dela aubergine mitt itu och skär några tunna snitt i köttet. Lägg halvorna på en plåt med bakplåtspapper, snittytan ska vara uppåt