Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
Indisk yoghurtsås med mynta och gurka. Raita med mynta och gurka – Pudina raita – Indisk yoghurtsås. Jag tror de allra flesta som gillar indisk mat också är bekanta med smakerna
Detta bjöd vi våra vänner på häromkvällen när vi hade en indisk afton hemma hos oss. Ajmo/Ajwainfrön (carom seeds på engelska) som används i den här rätten är precis som många andra indiska kryddor mycket nyttiga
En äkta Indisk lammcurry som smakar helt fantastiskt. Du gör curryn själv med en härlig blandning av massa kryddor, det kommer dofta ljuvligt i hela hemmet när grytan puttrar
Idag gick jag lös på en vegetarisk gryta med indiska smaker. kyckling, som Mannen fick idag. Jag har funderat en del på de där färdiga burkarna med indiska såser ett tag men aldrig provat förrän idag
I receptet på påsen står det att det är 2-3 portioner och att man ska ha 2 dl creme fraiche och 1 dl vatten men vi brukar dryga ut det med mer kyckling och lite mer creme fraiche och då räcker det lagom till två vuxna och två barn
Kryddig och mustig indisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Dra bort skinnet från kycklingklubborna och dela dem i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.