Biff

Biff

Biff med peppar och whiskysås

Biff med peppar och whiskysås

Hos oss blev det en fin bit biff på lördagen med en klassisk whisky och pepparsås. Biffen var av god kvalité och med en fet fin kappa på som inte putsas bort utan ska vara med då man steker köttet
Biff med papaya och lime.

Biff med papaya och lime.

Skär biffen i tunna skivor. Grilla eller stek biffen i en het panna i ca 2 minuter/sida. 600 g utskuren biff
Biff med ädelostgrädde

Biff med ädelostgrädde

Skär lövbiffen i strimlor. 8 skivor lövbiff. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och strimla purjolöken. Varva lök och kött i en smord ugnssäker form
Biff Bergerac

Biff Bergerac

Salta och peppra lövbiffarna. 5-6 hg lövbiff. Skala och klyfta potatisarna. Koka upp dom i vatten, men låt bara koka ca fem minuter
Helstekt biff med whiskysås och rotsakskaka

Helstekt biff med whiskysås och rotsakskaka

Helstekt biff. Mortla svartpeppar grovt, rulla biffen i svartpeppar så att ytan täcks. Sås, rotsakskaka och biff är till 4-6 personer. 1 kg utskuren biff (gärna med fettkappa) / 5 msk hel svartpeppar / 2 msk flingsalt / 0,5 dl olivolja och 100 g smör att steka i och ösa med. 1 kg utskuren biff
Biff med cognacspepparsås

Biff med cognacspepparsås

Hade hittat en fin biff med kappa på extrapris och till den lagade jag en cognacspepparsås samt mina falska hasselbackspotatisar
Stark biff med nudlar

Stark biff med nudlar

Stark biff med krispiga grönsaker och nudlar. Biff, fläskkött eller kyckling funkar fint. 300 gram strimlad lövbiff. 300 gram strimlad lövbiff
Kryddig biff med pico de gallosalsa | Recept ICA.se

Kryddig biff med pico de gallosalsa | Recept ICA.se

4 4 port ris Pico de gallosalsa 1 gul lök 3 tomater 1 kruka koriander saft från 1 lime (saft från 1 lime motsvarar 1 1/2 msk limesaft) 1/2 tsk salt Kryddig biff 1 tsk lökpulver 1/2 tsk salt 1/2 tsk paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk chilipulver 1 tsk oregano ca 500 g strimlad ryggbiff 2 msk olja Avokadoröra 2 avokado 1 1/2 dl gräddfil 1 vitlöksklyfta Till servering 2 hjärtsallad Lägg till i inköpslistan
Biff i grönpepparsås

Biff i grönpepparsås

600 g biff. 1600 g biff utskuren smör till stekning flingsalt nymald peppar 4 st schalottenlökar 2 st morötter 2 dl crème fraîche 1 msk kalvfond 1
Ryggbiff med bearnaisesås

Ryggbiff med bearnaisesås

Skiva champinjonerna. Smält lite smör i en stekpanna och fräs dessa gyllene tillsammans med pressad vitlök
Fransk biffpanna

Fransk biffpanna

500 g utskuren biff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g utskuren biff 100 g rimmat sidfläsk 4 schalottenlökar 2 morötter Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk torkad timjan 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk kalvfond 1 tsk kinesisk soja 1½ dl vatten
Hängmörad biff med grönpepparsås

Hängmörad biff med grönpepparsås

Torka biffarna och putsa bort eventuella senor. Salta och peppra biffarna och stek dem i 1–3 minuter på varje sida (beroende på hur pass rött kött du vill ha). 800 g hängmörad biff, i 4 skivor. 800 g hängmörad biff, i 4 skivor smör till stekning salt och nymalen svartpeppar
Biff i grönpepparsås

Biff i grönpepparsås

600 g biff. Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Salta och peppra, och ställ åt sidan. Skala och klyfta löken