Krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med ris eller potatispuré. 600 g utskuren biff. Efterstek under lock på svag värme cirka 5 minuter
Servera genast medångande varmt ris. Hetta upp woken eller stekpannan igen så den är rykande het. Stek i rykande het stekpanna/wok med 1 matsked olja tills biffen har fått färg. Detta tar 2–3 minuter. Häll i lite mer olja och fräs vitlök och ingefära i ca 10 sekunder, fortsätt med krossad sichuan och chiliflakes
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Servera medmandelpotatismos och klippt persilja som garnering. Smaka av med salt och peppar. Bryn (hög värme i olja) det i omgångar i en stekpanna och lägg över i en rymlig gryta efter hand
Smaka av med pressad limesaft. (recept från tasteline). Picode Gallo betyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
Nej då men jag tror dessa kan vara perfekta att ha med sig på vår semesterresa eftersom de passar till både klänning, shorts o långbraller sen är de ju fantastiskt sköna o det är det allra viktigaste
Häll av vattnet på potatisen och mosa den. Servera med potatismos. Värm grädden och rör ner den i moset. Fräs vitlöken i smöret på svag värme tills den är ljusbrun
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno och koriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.