Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Jag lovar er detta recept på min biffmed bambuskott är precis lika god som på Kinarestaurang, om inte snäppet bättre
Blanda vitlök, chili, jordnötsolja, soja, socker, fisksås och sesamolja i en stor burk med lock. Fräs i stekpanna med smör några minuter och smaka av med salt
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Det som också är magiskt är att jag är tillbaka på bloggen med ett recept
Smaka av med salt. Servera med jasminris och chiliolja. 500 g ryggbiff. Blanda med 0,25 dl maizena. Mortla schezuanpepparn och strö över, vänd ner tillsammans med 5 spice. -Mama Skogly ♥ 500 g ryggbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.