Tillsätt grönsaks- eller fiskbuljong, grädde och sköljda smörbönor. 11 dl 1 grönsaks– eller fiskfond. 4 st 1 laxfiléer (i bitar eller en hel för 4 personer)
Koka potatisen i en kastrull välsaltat vatten Värm ugnen till 200 grader, smöra en ugnsfast form, lägg i fisken med skinnsidan nedåt, salta och lägg en tunn skiva smör på varje bit. Låt gå i ugnen ca 15 min tills kärnan i fisken når 52 grader
Ingredienser Portioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Eftersom det då är starten på veckan så betyder det ju att fiskdagen närmar sej (eller så är den här redan beroende på när du läser) för på tisdagarna äter vi ju fisk eller hur
Vi har tidigare bjudit på ett recept på den enklaste fiskgrytan och vi vet att den har fallit många i smaken och blivit väldigt uppskattad, vilket vi tycker är otroligt roligt