Enkel fiskgratäng med tacokrydda
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 1 paket torskfilé á 400 g (halvtinad)
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g naturell färskost typ philadelphia
  • ½ dl)
  • riven ost
  • 225 grader i ca
  • 15-20 minuter Servera med valfria tillbehör, t
  • Tacokrydda
  • 1 msk anchochilipulver
  • 1 msk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 msk vitlökspulver
  • 2 tsk malen spiskummin
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker, gärna rårössocker
  • Blanda samman alla ingredienserna och sen är det färdigt att användas.
  • Du kan förvara kryddblandningen i plastburk med lock flera veckor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.