I dag bjuds på en riktigt snabb och enkel vardagsrätt, en god fiskrätt med italienska smaker. Om du börjar med att sätta på potatisen så är fisken klar så gott som samtidigt med potatisen
När man äter vegansk eller vegetariskt så är det viktigt att tänka på att få i sig det som kallas fullvärdigt protein, det vill säga de 9 aminosyrorna som vi behöver tillföra via kosten och som kallas för essentiella aminosyror
Söndagar = söndagsstek. Ja, i alla fall för många i världen. I min familj har vi egentligen aldrig ätit stora söndagsmiddagar, jag vet egentligen inte varför, för söndagar är ju den ultimata dagen att spendera i köket
Trots att vi redan har sett några vårtecken så är det stundtals fortfarande ganska kallt ute. Då tycker jag det passar extra bra med en varm och god lasagne
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg
Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Nu ska jag göra jag något som jag vanligtvis inte brukar göra. lägga upp ett ofärdigt recept. Grejen är den att jag är fantastiskt nöjd med smakerna på min paella – men jag får efter tre försök inte riiktigt till konsistensen på riset