Couscous med grönsaker är god och nyttig snabbmat. Vi brukar antingen äta denna rätt som tillbehör till teryakilax med rosa sås (se här) eller så blandar vi i lite kokta kikärtor och stekt strimlad halloumi och äter couscousen som en vegetarisk huvudrätt med sweet chilisås och en klick rosa sås
Couscous med kyckling och en sweet chilisås. Couscous1 kycklingfilé per personbroccoliKall sweet chilisås 4p. 200g gräddfil3 msk sweet chilisåsKoka couscousen enligt anvisningar på förpackningen
Traditionellt så tillagas couscous i en så kallad couscousiere. Man gör en gryta med kött och grönsaker i den nedre delen och couscousen ångas i en övre tillsatsen och tar smak av grytan
 Detta recept på couscous kan man använda som bas till det mesta enligt henne. Jag förväntade mig en mycket smakrik couscous och blev lite förvånad då den även var rätt så kryddstark
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.