1 liter naturell yoghurt. 10,5 tsk salt. 1FÖRSLAG SMAKSÄTTNING. 1 klyfta vitlök. 11 msk Provensalsk kryddblandning, herbes de Provence - ProvencaleHäll yoghurt i ett kaffefilter (fyll upp lite i taget tills filen är slut) och låt stå och rinna av i minst 4 timmar eller över natten
Så här gör du. Det här går att förbereda. Sätt ugnen på 250 grader. Dela och kärna ur paprikorna och grilla dem högt upp i ugnen tills skalet blir svart och blåsigt, 15-20 minuter
Smält de blötlagda gelatinbladen i några matskedar av crème fraichen. 1175 g matjessill, i mindre bitar. 1Fyllning3 gelatinblad, blötlagda 3 dl crème fraiche 2 dl kvarg 2 ägg, hårdkokta och skalade 175 g matjessill, i mindre bitar 100 g kokt potatis 0,5 dl gräslök, finskuren 0,5 dl dill, finskuren salt
Perfekt på buffébordet, studenten, nyåret, midsommaren. Receptet fanns med i ICA´s tidning Buffé för 10 år sedan, men är fortfarande lika gångbart, fantastiskt gottDet är lätt att göra, bara du har en termometer så du kan kolla köttet eller kycklingens innertemperatur samt lite tålamod eftersom den skall tillagas i flera steg