Smaka av med svartpeppar och lite anjovisspad. Fröknäcke. Gubbröra, ca 8 bufféportioner. Blanda 125 g hackad anjovis, 3 hackade hårdkokta ägg och 1 dl hackad dill. Blanda i en bunke 1 dl solrosfrön, 1 dl sesamfrön, 1 dl linfrön, 2 dl majsmjöl, 0,5 dl olivolja och en nypa salt
Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Även om vi har en vecka kvar att jobba innan fyra lediga veckor väntar på oss så känns det slappt och skönt inombords och det tackar vi delvis denna matiga ochkrämigagubbröra för
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.