Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Kände doften i går på jobbet, då en kollega hade det i sin matlåda
Rivhalloumin fint och blanda medtimjan. Du behöver. Knaprig halloumi kan ju aldrig gå fel. Vänd först kycklingbitarna i de uppvispade äggen och sedan i halloumiblandningen
Vi har tänkt göra den här rätten ända sedan i torsdags eller när det nu var, men det har blivit annat så idag fick det äntligen bli ugnsrostade grönsaker i ugn, benfria fläskkotletter och mammas fantastiska vitlökssås
Smältsmöret och låt det svalna. Häll smeten i en bröad springform. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smältasmöret
Ringla över olja och balsamvinäger och strö över lite salt och peppar. Skala och rivvitlök och finhacka persilja (finhacka även persilja till dressingen)