Kycklingkebab. Skär kycklingen, paprikorna och löken i strimlor. 600 g kycklingfilé. 1600 g kycklingfilé 3 paprikor (mixa gärna olika färger) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 2 lime 2 msk shawarmakrydda 3 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar) salt peppar
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Lägg på en kycklingfilé, toppa med bacon, avokado och dressing. 4 kycklingfiléer. Stek kycklingen 3-4 minuter på varje sida i smöret i en stekpanna. 2 tomater 2 avokado 4 kycklingfiléer 140 g skivad bacon
600 gr kycklingfilé. 1Strimla kycklingfilé i tjocka strimlor på längden. 1Ställ fram den varma pannan med den rykande varma kycklingen, tortillabröd, guacamole, salsa, gräddfil, salladsblad och riven ost och låt alla själva göra sin egen fajita vid bordet