4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Pepprig kycklinggrytamedtomatsås, recept HÄR. Jag bläddrade i arkivet igår och såg att det var fasligt länge sen det serverades kycklinggryta här på kryddburken… Jag har ett par favoriter som ofta återkommer men tänkte nu att jag skulle uppbringa ytterligare en favorit
Se där en krämig och god sås på ett kick. De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta medsoltorkadetomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.