Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Vilken underbar helg vi har haft. Solen har skinit i dagarna två och det har känts som vår i luften. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor
Allt var bra förutom mina blodfetter. Vi pratade om kosten och om allt möjligt annat som skulle kunna påverka värdena och gick igenom alla mina dåliga vanor
Det är en av mina alla tiders favoriter och I love it, I love it, I love it. Ni som har följt mig sedan min gamla blogg Matdériven kommer att känna igen det här receptet
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Vad är dina favoriter att ha på pizzan. Det här receptet på pizzabotten är perfekt för dig som vill undvika vetemjöl och gluten
Cheesecake är en storfavorit hos mig, framförallt om man får den sådär lyxigt krämig i mitten. När jag var i Dallas i maj åt vi på Cheesecake Factory och jag såklart "tvungen" att prova en bit och av alla tusen olika smakkombinationer föll valet på en citroncheesecake med marängtopping
Skär bort ändarna på rödbetorna men låt skalet vara kvar. Lägg dem i vatten och låt koka upp. Tillsätt lite salt och låt koka ca 25 minuter tills de blivit mjuka
Roz meammar är en egyptisk risgratäng. Riset bakas i ugn med mjölk och grädde. Väldigt enkel att laga och passar att serveras som tillbehör vid grillat, som kyckling eller med en god gryta