1 ca
3 dl hackade champinjoner 1 klyfta vitlök Felix Mango- persikasås 2-3 tortillabröd 1-2 avokado 1 rödlök, skivad 1,5 dl mozzarella, riven koriander kokonötsolja att steka iStek champinjonerna och en hackad vitlök tills de mjuknat. Bred ut ett lager mango- och persikasås över tortillabröden. Lägg en halv skivad avokado på ena sidan av brödet. Strö över lite färsk koriander, några skivor rödlök och strö över önskad mängd mozzarella. Vik över den tomma delen av tortillabrödet på ingredienserna och tryck till. Stek den i kokonötsolja i ca 2-3 minuter på varje sida tills osten är smält.
Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.