Jättegod vegetarisk paj1 paj ca 4 persPajdeg. 150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Söndag 19 februari 2017. Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Äntligen kan jag dela med mig av receptet på denna magiskt goda paprika-fetaost paj med citron. Det kan låta som en lite speciell kombination men jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna
_________________________________________________________________________________*Nedan hittar du länkar till andra krämiga pajer*Krämig kycklingpaj med vitlök och örterKrämig skaldjurspajKrämig tacopajKrämig ost och skinkpajAlla recept på matpajer hittar du HÄRFler recept med kyckling hittar du HÄR