Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Lägg på soltorkade tomater, hackad basilika (spara lite till garnering) ochfetaost. Jag tycker den här mandelmjölspajs-botten är tunn och lätt och den har en lite nötig smak
Smula över fetaosten. Lägg mjöl och salt i en skål, och smulaner smöret. fetaost i olja. Bearbeta med fingrarna, tillsätt vattnetoch samla ihop till en deg
Till tomatpajen serverades parmaskinka, salami, vattenmelon och getostkräm. Jag har kommit in i någon period där det bara fylls på med en massa spännande godsaker och sötsaker som jag vill testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.