250 g
mozzarellaost (av den bästa kvalitén du hittar)
20 små
tomater, med mycket smak, gärna i olika färger
20 färska
basilikablad
0,5 dl
pinjenötter
3 msk
olivolja, gärna en gräsig och pepprig sort
flingsalt
svartpeppar, nymalen
250 g
mozzarellaost (av den bästa kvalitén du hittar) 20 små tomater, med mycket smak, gärna i olika färger 20 färska basilikablad 0,5 dl pinjenötter 3 msk olivolja, gärna en gräsig och pepprig sort flingsalt svartpeppar, nymalen
550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt. 2 st Tomater. 250 g Mozzarellaost (i bit). 3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Caprese Sallad eller som Italienarna säger “Insalata Caprese” är en vacker och ljuvlig sallad. Jag serverar min sallad på lite annorlunda vis idag och det fick bli en spännande förrätt
Kassler caprese med pestopotatis (4 port. Här kommer ett snabbt middagstips. Gillar du kassler. Det är inget vi äter ofta hemma, men det är ju billigt och smidigt ibland, exempelvis i paj
Caprese med ugnsbakade tomater och sardeller4 port8 plommontomaterflingsalt olivoljasvartpepparbalsamvinäger2 bollar mozzarella8 sardellfiléer1 kruka basilikasalt och pepparDela tomaterna i 3 skivor och på med salt, peppar, olivolja och balsam
Pizza Caprese 4 små pizzor. Jag älskar känslan av att laga mat på det jag odlat själv. På vår balkong finns just nu massvis av tomater och färska örter och det är just dessa som är grunden till denna vegetariska pizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.