Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Denna gång blev toppingen lite mer standard brunch-aktig med ruccola, avokadooch speck. Här använder man som oftast pancetta, skuren i kuber, i stället för bacon, så det är inte bara att gå in i gemene matbutik och tro att det finns rader med bacon uppstaplade
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Och så räkor stektamed chilipulver, paprika och vitlök. Blanda yoghurt och lime, smaka av och servera till räkorna tillsammans medavokado, sallad och en bit gott bröd
En betydligt nyttigare våffelvariant med spenat som jag toppade med handskalade räkor, avokado, citron, dill och en läcker röra med kallrökt lax och färskriven pepparrot
Det är också gott med sallad, keso, fetaost, nötter ochavokado. Jag fick till ochmed min pappa att välja bort hans tilltänkta köpe-korv-med-bröd-lunch för att äta hemma med mig istället - och det mina vänner, det är en stor bedrift
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Du kan använda vilket sorts pajskal du vill till pajen, men mitt blev förstås glutenfrittoch den här gången med en blandning av bovetemjöl och rårismjöl
De blev supergoda och smakrika med en tydlig smak av parmesan och en hint av ramslök. Pestokryddan med just ramslök är jag smått beroende av, den är jättegod i det mesta, men har du inte just den i skafferiet kan du byta mot någon annan god örtkryddeblandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.