Mustig viltgrytaGrytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering.alltommat.se
Parmesanflarn med solroskärnorHär är det parmesanost i bit som gäller, pulveriserad på burk eller i påse är inget alternativ.alltommat.se
FetaostsnurrorFetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.alltommat.se
Ost- och baconskruvarRecept på ost- och baconskruvar. Gott tilltugg till drinken är de här lättserverade skruvarna som är snabbt gjorda med bland annat pizzamix.alltommat.se